Afbeelding logo Vossen Mediation en Advies

Advies

Tijdens mijn werkzaamheden bij de ING in diverse commerciŽle en leidinggevende functies werd ik regelmatig geconfronteerd met veel voorkomende problematiek binnen het Midden- en Kleinbedrijf alsmede bij vrije beroepsbeoefenaren.

Ondernemers hebben niet alleen behoefte aan financieel advies, maar blijken ook vaak behoefte te hebben om met een onafhankelijke externe adviseur van gedachten te wisselen over zaken waarmee zij binnen hun onderneming worden geconfronteerd. Men mist vaak een sparringpartner met wie men kan brainstormen over zaken zoals de te volgen ondernemingsstrategie, de structuur van de onderneming of de financiŽn.

Ik kan samen met u kijken naar uw onderneming en u helpen tot een goede afweging te komen van uw eventuele plannen. Bij de vertaalslag van uw plannen naar de kredietbehoefte en de structurering van de kredietaanvraag kan ik u assisteren. Als geen ander weet ik hoe uw bankier denkt en werkt.

Ik kan u niet alleen bijstaan in uw relatie met de huisbankier, maar ook bij andere zaken zoals bij problemen met het incasseren van openstaande vorderingen of bij investeringsvraagstukken.

Tevens ben ik beschikbaar als coach voor startende ondernemers.

Algemene voorwaarden |  Disclaimer|   Sitemap |   © 2018 Vossen Mediation en Advies  |  VM Design