Afbeelding logo Vossen Mediation en Advies

Gozien Vossen

Ik ben geboren in Ubbergen en als mediator, scheidingsmakelaar en ouder-kindcoach gevestigd in Dieren.
Na mijn middelbare school heb ik in een groot gezin in de universiteitsstad Tours in Frankrijk gewoond waar ik tevens werkzaam was in de onderneming van het hoofd van het gezin.
Tevens heb ik aan de Universiteit van Tours Frans gestudeerd.
Na terugkomst ben ik de opleiding verpleging gaan volgen en ben ik werkzaam geweest als (hoofd)verpleegkundige op o.a. een kinderafdeling.
In de jaren daaropvolgend heb ik diverse financiŽle opleidingen gevolgd en de opleiding Secretarieel Management. Op dit gebied ben ik als zelfstandig ondernemer 12 jaar werkzaam geweest.
Recent heb ik de opleiding FEA (Financieel Echtscheidings Adviseur) gevolgd.
Mijn jarenlange ervaring in de verzorgende en in de financiŽle sector heeft ertoe geleid dat ik in 2010 als mediator, scheidingsmakelaar en ouder-kindcoach ben gaan samenwerken met mijn man Peter onder de naam Vossen Mediation en Advies.

Peter Vossen

Ik ben geboren in Nijmegen en als MfN-registermediator, scheidingsmakelaar en bedrijfsadviseur gevestigd in Dieren.
Als jurist ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Nijmegen (privaatrecht). Vervolgens ben ik jarenlang werkzaam geweest bij een van de grootste financiŽle instellingen van Nederland, de ING.
Recent heb ik de opleiding FEA (Financieel Echtscheidings Adviseur) gevolgd.
Als MfN-registermediator met accreditatie familiemediation kan ik u, indien u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt, ook op basis van een zogenoemde toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand van dienst zijn.
Mede dankzij mijn jarenlange ervaring als bankier kan ik ook ondernemers behulpzaam zijn bij het regelen van hun scheiding.

Algemene voorwaarden |  Disclaimer|   Sitemap |   © 2018 Vossen Mediation en Advies  |  VM Design